مایکروویو چگونه کار می کند؟



مایکروویو چگونه کار می کند؟ مایکروفر یکی از وسایل آشپزخانه برای پخت و پز یا گرم کردن غذا است. این دستگاه با تابش امواج الکترومغناطیسی خود می تواند مولکول های غذا را حرکت داده و غذا را در مدت زمان کوتاهی گرم کند.

مایکروویو اولین بار توسط پرسی لی بارون اسپنسر در طول جنگ جهانی دوم اختراع شد. در آن زمان این دستگاه برای استفاده در رادارهای نظامی طراحی و ساخته شد که ساخت آن بسیار گران بود. مایکروویو را می توانید در لوازم خانگی بوش ببینید. برند بوش همواره بهترین کیفیت را در تولید مایکروویو حفظ کرده است.

این دستگاه یکی از پرکاربردترین وسایل پخت و پز در دنیا محسوب می شود. به طوری که افراد زیادی می توانند با این دستگاه طعم غذاهای مختلف را بچشند. اما شاید در مورد نحوه عملکرد مایکروویوها سوالی داشته باشید؟ آیا استفاده از این دستگاه برای سلامتی انسان مضر است؟

نحوه عملکرد مایکروویو

اگر تا به حال به اجاق مایکروویو دقت کرده باشید، متوجه شده اید که این دستگاه از آتش برای پختن یا گرم کردن غذا استفاده نمی کند. بنابراین ممکن است از خود بپرسید اجاق مایکروویو چگونه کار می کند و از چه روش هایی برای طبخ غذاهای مختلف استفاده می کند؟

بهتر است بدانید که دستگاه مایکروویو از امواج رادیویی موج کوتاه به نام مایکروویو استفاده می کند. امواج مایکروویو محدوده کوچکی از امواج الکترومغناطیسی هستند که با مواد غذایی حاوی مقدار کمی آب برخورد می کنند و در حین تولید داخل دستگاه آن را جذب می کنند.

سپس با حرکت دادن مولکول های غذا، آنها را گرم می کند. بنابراین، می بینید که غذای داخل مایکروویو از داخل پخته می شود.

بنابراین نحوه کار مایکروویو به این صورت است که مایکروویو از یک وسیله الکترونیکی به نام مگنترون برای انتشار امواج رادیویی خود استفاده می کند. این دستگاه امواجی با طول موج 2.45 گیگاهرتز تولید می کند. امواج از برخورد با مولکول های غذا و آب ایجاد می شوند و این مولکول ها میلیون ها بار در ثانیه ارتعاش می کنند.

حرکت سریع این مولکول ها باعث گرم شدن سریع غذا و پخت سریعتر غذا می شود. مایکروفر غذا را سریعتر از اجاق گاز معمولی پخت می کند. همچنین هنگام گرم کردن مجدد غذا در مایکروویو استفاده از آب را فراموش نکنید. این به این دلیل است که مولکول های آب به دلیل قطبیت خود می توانند باعث ارتعاش سریع و سریع مولکول های غذا شوند.

مایکروویو چه تاثیری روی غذا دارد؟

استفاده از اجاق مایکروویو در غذا باعث واکنش شیمیایی نمی شود. زیرا باعث کاهش میزان ویتامین های B، B1، C و E در غذا می شود. اجاق های مایکروویو می توانند پروتئین و آمینو اسیدهای گوشت را از بین ببرند و در نتیجه ارزش غذایی آن را کاهش دهند.

بنابراین نحوه کار مایکروویوها به این صورت است که در آشپزخانه های حرفه ای نقش کم رنگی دارند و بیشتر در خانه ها استفاده می شوند. استفاده از این دستگاه برای پخت یا گرم کردن غذا باعث کاهش هزینه های انرژی می شود. بنابراین، می توانید پس انداز خوبی داشته باشید.

البته باید به این نکته هم اشاره کنیم که وقتی مایکروفر روشن می شود فقط داخل دستگاه گرم می شود و حرارت به بیرون منتقل نمی شود. بنابراین وقتی دستگاه را روشن می کنید، شاهد گرم شدن محیط نخواهید بود.

قطعات اجاق مایکروویو

قطعات و اجزای مورد استفاده در مایکروفر مهم و ضروری هستند. اینها را با جزئیات بیشتری بررسی خواهیم کرد.

کنترل پنل

اکثر مایکروفرها دارای یک صفحه کنترل هستند که می توانید از آن برای تنظیم زمان و قدرت استفاده کنید. این دستگاه ها دارای برنامه های از پیش تعیین شده برای انواع پخت و پز، حرارت دادن و دمای غذا هستند که در صورت تمایل می توانید از آنها استفاده کنید.

منبع برق

دستگاه مایکروویو برای تولید امواج الکترومغناطیسی به منبع برق 230 ولت نیاز دارد. این ولتاژ از یک سیستم ایمنی عبور می کند تا در صورت گرم شدن بیش از حد دستگاه یا باز بودن در، منبع تغذیه قطع شود.

مگنترون

مگنترون تولید کننده امواج مایکروویو در دستگاه برای راه اندازی به 3 هزار ولت نیاز دارد. آنها از یک ترانسفورماتور و یک خازن برای تولید این ولتاژ اولیه در سیم پیچ استفاده می کنند.

یک کانال جزر و مدی

امواج مایکروویو تولید شده در دستگاه از طریق لوله موج به محفظه پخت هدایت می شود. این امواج در اتاق توسط در و دیوار منعکس می شود که توسط مولکول های غذا در خارج جذب می شود.

یک صفحه برگردان

به طور معمول، غذا در مایکروویو به طور نامنظم گرم می شود. با استفاده از یک بشقاب چرخشی می توان تمام قسمت های غذا را با یک دست گرم و طبخ کرد. هرچه غذای شما در مایکروویو کوچکتر باشد، می تواند در یک دست بیشتر گرم شود.

مزایای استفاده از مایکروفر

وسایل مایکروویو خیلی سریعتر از اجاق گازهای سنتی غذای شما را می پزند یا دوباره گرم می کنند. مایکروویوها برخی از ویتامین ها و مواد معدنی موجود در غذاها را زمانی که در اجاق معمولی پخته می شوند حفظ می کنند.

اجاق های مایکروویو فقط از جریان الکتریکی استفاده می کنند. بنابراین نفت گاز زغال سنگ و غیره وجود ندارد بنابراین میزان آلودگی تولید شده در امواج مایکروویو کم است.

روش کار مایکروویو به این صورت است که آن را طوری بسازید که غذای شما به خصوص پروتئین ها را قهوه ای نکند. همچنین زمان کمی برای رشد میکروب های مضر وجود دارد. زیرا در این دستگاه دمای غذا به سرعت بالا می رود و سپس سریع می خورد.

وجود قوانین مرتبط با انتشار تشعشعات مایکروویو منجر به رفع خطرات احتمالی امواج این دستگاه شده است. به طوری که شایعه تولید امواج هسته ای با این دستگاه کاملا اشتباه است.

معایب استفاده از مایکروفر

سازمان غذا و داروی ایالات متحده بیان می کند که برخی از غذاهای تهیه شده در اجاق مایکروویو ممکن است با تشکیل یا تجمع آکریل آمید سرطان زا باشند. اجاق های مایکروویو نسبت به سرخ کردن ساده می توانند آکریل آمید بیشتری تولید کنند. میزان تولید این ماده در مایکروفرهای پرقدرت نسبت به مدل های کم مصرف بیشتر است.

در برخی موارد، ذکر شده است که گرم کردن آب در مایکروویو می تواند باعث انفجار و سوختگی شود. این اغلب زمانی اتفاق می افتد که از یک گلدان بسیار صاف و بدون ترک یا خراش استفاده می کنید.

یکی از معایب استفاده از مایکروویو این است که انعکاس انرژی مایکروویو از سطوح فلزی تیز مانند چنگال ها و سطوح ناهموار مانند فویل آلومینیومی مچاله شده منجر به جرقه می شود. گرم کردن سریع غذا در مایکروویو باعث از بین رفتن برخی از میکروارگانیسم های موجود در غذا نمی شود.

طرز کار مایکروفر به این صورت است که به دلیل نوع حرارتی که در این دستگاه ایجاد می شود، نمی توان از آن برای پخت غذا استفاده کرد. اگر درب مایکروویو به درستی بسته نشود، می تواند به صورت امواج بسوزد. اگرچه این مشکل با مکانیسم های امنیتی حل می شود. برخی از ظروف پلاستیکی ممکن است در مایکروویو ذوب شوند و آسیب ببینند.

برای استفاده از خدمات پس از فروش ماکروفر بوش به لینک زیر مراجعه نمایید.

https://paydarservice.org/تعمیر-ماکروفر-بوش/


[ بازدید : 3702 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
[ يکشنبه 21 مرداد 1403 ] [ 16:30 ] [ خلاصه نویس ]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر